Gyprocwerken

JABO Concept is jouw professionele aannemer voor gyprocwerken.

Gyprocwerken

Gyproc is een all-round totaaloplossing om een moderne look & feel te realiseren in je renovatieproject. Onze kwalitatieve materialen zorgen voor een betere isolatie en een mooi afgewerkt project. Gyproc is het bouwmateriaal van de toekomst en biedt eindeloze afwerkingsmogelijkheden.

Welke afwerkingen zijn mogelijk?

Plafondgyproc

Scheidingswanden / valse wanden

Scheve muur compenseren

Geluidsisolatie

Isolatie naar LAMBDA-normen, welke een premie opleveren

Vloeren

Schuine daken

4 voordelen van gyproc

Duurzaamheid

Gyproc is een duurzaam materiaal. Bij Jabo Concept geloven we dat gyproc het bouwmateriaal van de toekomst is. Het is goedkoop te vervaardigen en gaat een leven lang mee.

Flexibiliteit

Een flexibel bouwmateriaal waarmee quasi alles mogelijk mee is. Van valse wanden tot je plafond verlagen.

Isolatie

Gyproc isoleert zowel geluid als warmte, waardoor je woning klaar is voor de toekomst.

Schilderklaar

Aangezien gyproc niet moet drogen, is het onmiddellijk schilderklaar waardoor je bouwproject sneller vordert.

Wat vonden onze klanten van ons?

Enkele van onze projecten

Balen
Nieuwbouw poolhouse met isolatie
Previous
Next
Geetbets
Isolatie + bepleistering
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Gyproc gebruik je vaak om muren of schuine wanden te bekleden. Meestal plaatst men gyproc op een houten structuur die tegen de muur of het plafond bevestigd is. Af en toe plaatsen we ook gyproc rechtstreeks op de muur. Gyproc is dus een vaak voorkomend materiaal dat je gebruikt voor scheidingswanden, vochtige ruimtes en valse wanden.

Gyproc is een geschikt materiaal voor het maken van scheidingswanden / valse wanden. Op die manier kan je ruimtes volledig herindelen zonder het hele huis te verbouwen. Van 1 grote ruimte, zoals bijvoorbeeld een slaapkamer, naar 2 slaapkamers? Dit is eenvoudig op te lossen door een scheidingswand in gyproc. Snel in plaatsing, maar ook even snel verwijderd waardoor de wanden niet permanent zijn. 

Gyproc-platen zijn uitermate geschikt voor de afwerking van zowel vlakke als schuine plafonds. Ook een plafond verlagen is zeer eenvoudig dankzij gyproc: je kan het plaatsen op eender welke hoogte. Ook kunnen we ingebouwde isolatie, ventilatie en verlichting voorzien voor een optimaal resultaat. 

Gyproc-platen kunnen ook een oplossing zijn tegen plafonds en muren in zeer vochtige ruimtes. De platen worden behandeld waardoor ze vochtafwerend zijn en dus een absoluut minimum aan vocht opnemen. 

Voorzetwanden worden regelmatig gebruikt om bestaande muren extra te isoleren of ruwbouwmuren mooi af te werken met gyprocplaten. 

Na de plaatsing, werken we deze mooi af met voegbanden en voegmiddel. Vervolgens brengen we een primer aan om de hechting met een wandbekleding naar keuze te optimaliseren. 

Jabo Concept werkt met veel plezier een offerte op jouw maat uit. De prijzen hangen steeds af van volgende factoren: 

  • de aard van de werken
  • de dikte van de gipsplaten
  • de functie van de gipsplaten (esthetisch, thermisch, akoestisch, vochtwerend, brandwerend, …),
  • de af te werken oppervlakte

Gaan we samen aan de slag?